Neamţ: 27 de percheziţii la primele ore ale dimineţii (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipe speciale de poliţişti din cadrul Poliţiei Bacău efectuează razii de amploare în Piatra Neamţ şi în localităţile învecinate oraşului.

Update ora 12.00 Prima persoană reținută în urma raziei din Neamț a fost adusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Prim-procurorul Felix Bănilă, cel care instrumentează dosarul privind agresiunea suferită de interlopul Puiu Mironescu pe calea ferată de la Bacău, urmează să înceapă audierile tuturor persoanelor reținute în această dimineață.

Piatra Neamț: Puiu Mironescu, bătut crunt pe calea ferată la ieșirea din Bacău

image

Descinderile au avut loc în această dimineaţă începând cu ora 6.00 la mai multe locuinţe din Piatra Neamţ şi din comunele Dumbrava Roşie, Săvineşti  şi oraşul Roznov.

image

"Echipe special constituite efectuează la această oră 27 de percheziţii în diferite imobile din judeţul Neamţ, în vederea descoperirii unor bunuri şi persoane care prezintă interes pentru soluţionarea unei cauze aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău", a precizat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău.

image
image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite