Neamţ: Trei copii accidentaţi într-o singură zi, după ce au ieşit în calea maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier
Accident rutier

Trei copii au fost răniţi, dintre care doi grav, după ce au fost surprinşi de maşini pe stradă, în locuri nepermise, într-o singură după-amiază, luni 4 octombrie.

La ora 12.00, un copil de cinci ani din Gârcina, lăsat nesupravegheat de mama lui, a vrut să traverseze strada prin faţa unui autoturism parcat şi a ajuns la spital cu fracturi cu deplasare la ambele oase ale gambei stângi şi cu un traumatism craniano-cerebral. Şoferul, un consătean în vârstă de 32 de ani, a transportat accidentatul la spital, dar i s-a reţinut circumstanţa agravantă că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,18 mg/l alcool pur.
După două ore, la 13.55, un nou accident rutier de acelaşi fel s-a petrecut pe Strada Rodnei din Piatra Neamţ. Un alt copil, de 6 ani, a vrut să traverseze strada prin loc permis şi fără să se asigure. A fost surprins de o maşină şi a ajuns la spital tot cu ambele oase ale gambei stângi fracturate.
Un alt copil, de 5 ani, din Borleşti, a fost accidentat uşor în împrejurări similare, la ora 18.45. Acesta a suferit un traumatism craniano-cerebral şi o plagă frontală. „În toate aceste cazuri, Poliţia face cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentelor“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite