Neamţ: Taberele din judeţ, varianta unei mini-vacanţe la preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii, dar mai ales studenţii care vor să-şi petreacă mini-vacanţa de Paşte la munte, pot opta pentru oferta celor două unităţi de cazare din Neamţ.

Taberele se află în Staţiunea Oglinzi, aparţinând de oraşul Târgu Neamţ, şi în Piatra Neamţ. „La tabăra de la Oglinzi sunt 140 de locuri, iar în cazul celei de la Cozla, din Piatra Neamţ, capacitatea s-a mărit cu zece locuri, permiţând acum cazarea a 140 de elevi sau studenţi. Până în luna iunie, când începe vacanţa de vară, preţul unei nopţi de cazare este de 32 de lei, iar cele trei mese zilnice costă 24 de lei“, a precizat Adrian Niţă, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret Neamţ.

Citeşte şi:

Neamţ: Concursul demonstrativ de călărie reprogramat din cauza vremii instabile

Dacă un pachet de trei nopţi de cazare, cu trei mese pe zi, la o pensiune din judeţ porneşte de la 600 de lei pentru perioada sărbătorilor pascale, în tabară, pentru acelaşi număr de zile, micii turişti plătesc 168 de lei. Cel mai căutat rămâne complexul de la Oglinzi, unde şi-au anunţat deja intenţia de a petrece Paştele studenţii din judeţele vecine. „Cele mai multe cereri le avem pentru vacanţa de vară, însă sunt şi acum grupuri de studenţi, care au mai fost la noi şi în alţi ani, care au făcut rezervare pentru vacanţa de Paşte la tabăra de la Oglinzi. Sunt clienţi fideli şi vin din Bacău şi din Brăila. De obicei, programul de petrecere a timpului liber şi-l stabilesc singuri, iar în tabără au sala festivă, dotată cu sonorizare şi lumini, unde pot dansa sau pot organiza seri de karaoke“, a adăugat Adrian Niţă.
Cei care se cazează la Oglinzi, pot vizita Cetatea Neamţului, zimbrăria, casa memorială Ion Creangă din Humuleşti sau mănăstirile Agapia, Neamţ, Secu, Văratec şi Sihăstria, iar elevii care se cazează în tabăra Cozla pot opta pentru plimbările cu telegondola ori pentru plimbările cu ponei în baza hipică „Virgil Bărbuceanu“.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite