Neamţ: Serbare de Florii a copiilor de la Şcoala Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de grădiniţă şi din clasele primare de la Şcoala Bistriţa au susţinut un spectacol pe scena sălii de teatru de la Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu“ din Piatra Neamţ, înainte de a intra în vacanţa de Paşte.

Cântecele şi recitările elevilor, susţinute , vineri, 15 aprilie, au avut ca tematică apropiatele sărbători ale Floriilor şi Paştelui, iar publicul a fost constituit mai ales din părinţi, fraţi, dar şi cadrele didactice care au avut iniţiativa acestei serbări.

Citeşte şi:

Neamţ: Portret/ Ciprian Istrate duce icoana românească în Italia

Aplauzele cu care au fost răsplătiţi, la final, micii artişti au fost pe deplin meritate, iar secretul reuşitei constă în lecţiile de canto pe care le-au luat de la profesoara Narcisa Pavel. „Narcisa Pavel este o tânără, dar foarte apreciată profesoară de canto, cu care şcoala noastră are o colaborare de mai mulţi ani“, a precizat Daniela Semian, directoare şcolii coordonatoare Vaduri.

Impresionat de spectacolul copiilor, primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a mulţumit organizatorilor şi a promis că va susţine achiziţionarea de costume pentru viitoarele serbări. „Nu ştiu cui să mulţumesc mai întâi pentru ce am văzut aici: copiilor, profesoarei de canto, cadrelor didactice sau celor care s-au îngrijit de regia spectacolului. Vă promit că până la sfârşitul anului calendaristic, până la serbarea de Moş Crăciun, vom achiziţiona costume pentru serbare, astfel ncât să nu mai fie nevoie să fie închiriate, aşa cum s-a întâmplat acum“, a spus primarul Ion Rotaru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite