Neamţ: Grav accident rutier pe drumul european E85 (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetăţeni bulgari au fost grav răniţi, iar un băieţel de 11 ani s-a ales cu plăgi uşoare într-un accident rutier petrecut dimineaţă, la ora 5.05 pe drumul european E85 în localitatea Barticeşti din comuna Boteşti.

Accidentul s-a produs pe fondul oboseii la volan, după circa 20 de ore de condus. „Un cetăţean bulgar, în vârstă de 44 ani, conducea un autoturism spre Suceava. Din cauza oboselii, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de C. Vasile, în vârstă de 36 de ani, din Pipirig, Neamţ. Din accident a rezultat rănirea gravă a şoferului bulgar, care a suferit politraumatism, comă de gradul 5-6, fracturi costale dreapta. Din cauza stării grave, acesta a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie Iaşi. De asemenea, a rezultat rănirea gravă a unei pasagere din acelaşi autoturism, o cetăţeancă bulgară în vârstă de 31 de ani, care a suferit politraumatism, contuzie abdominală forte şi fractură antebraţ stâng. Din autoutilitară a fost rănit uşor un minor în vârstă de 11 ani“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Autoutilitara era încărcată cu lemne tăiate pentru foc, care, în urma impactului, s-au împrăştiat pe şosea. Circulaţia s-a desfăşurat timp de circa trei ore pe o singură bandă.

Cătălina Bădeanu a mai precizat că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

image
image
image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite