Neamţ: Cinci persoane au fost ucise pe şosele în mai puţin de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru dintre accidentele rutiere petrecute în Neamţ în decurs de câteva ore la începutul weekendului s-au soldat cu nu mai puţin de cinci persoane decedate, printre care fostul prim-procuror de la Bicaz.

Seria neagră a fost deschisă în localitatea Oglinzi din comuna Răuceşti, vineri seara, în jurul orei 19.10. Ilie Luca (64 de ani) a coborât dintr-un autobuz şi a vrut să traverseze strada prin spatele acestuia, dar nu a mai apucat. A fost surprins şi accidentat mortal de o autoutilitară.

Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Fostul prim-procuror de la Bicaz a murit într-un accident rutier (FOTO)
Neamţ: Femeie ucisă cu maşina la marginea drumului de un realizator TV (UPDATE VIDEO)

După două ore şi zece minute, alte două persoane au fost victime ale imprudenţei la volan în localitatea Dolheşti din comuna Pipirig. Doi localnici şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea cel mai tânăr dintre ei s-a izbit de un cap de pod, în jurul orei 21.20. Ilie Popa (20 de ani), la-a luat la ocazie pe Ioan Butnaru (44 de ani).

Cu trei sute de metri înainte de a ajunge la casa acestuia, şoferul a intrat cu maşina într-un capăt de podeţ. „Pe o porţiune de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ situat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi a pasagerului de pe scaunul dreapta faţă“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ. „Cel tânăr nu era însurat şi era cercetat într-un dosar pentru viol, dar în urma celuilalt au rămas doi copii fără tată“, a declarat primarul comunei Pipirig, Marcel Prună.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4.30, la intrarea în Piatra Neamţ dinspre Bacău, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, Cosmin Constantin Ciocan, a murit după ce a intrat pe contrasens, s-a izbit într-o maşină în care se aflau patru persoane şi s-a oprit într-un stâlp al reţelei electrice.

La amiază, în jurul orei 13.30, Elena Anton (28 de ani), din Săvineşti, a fost ucisă la marginea şoselei de impactul pe care l-a avut cu autoturismul condus de un realizator de la o televiziune locală din Piatra Neamţ, George-Norocel Harabagiu. „De când sunt purtătoare de cuvânt, din 2005, nu au existat atât de multe persoane decedate într-un timp atât de scurt în accidente rutiere“, a precizat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite