Neamţ: Un poliţist de la Costişa s-a împuşcat în cap (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul şef adjunct Bogdan Apopei şi-a tras un glonţ în cap, în apropiere de Buhuş, în judeţul vecin, Bacău. Poliţistul a fost transportat în agonie la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău.

(UPDATE), ORA 19.00 - Chirurgii Spitalului Județean de Urgență din Bacău l-au consultat de tânărul polițist, însă prognosticul lor este extrem de sumbru. „Se vede orificiul de intrare şi de ieşire al glonţului. Şansele de supravieţuire sunt aproape de zero“, a declarat Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al spitalului din Bacău.

(UPDATE), ORA 18.40 Martorii adunați la fața locului afirmă că polițistul, aflat la volanul maşinii de serviciu, a intrat, înainte cu câteva minute de a se împuşca, într-un cap de pod. După impact, el a ieșit singur din autoturism și a luat-o la fugă pe câmp. După ce a fugit aproximativ un kilometru, s-a oprit și și-a tras un glonţ în cap.
Teribila întâmplare a avut loc pe drumul dintre orașul Buhuși și comuna Blăgești.

Avea numai calificative FB

Adjunctul şefului de post de la Costişa,  Bogdan Apopei (28 de ani), s-a împuşcat în cap, pe teritoriul oraşului Buhuşi, din judeţul Bacău, astăzi, în jurul orei 17.30. El a fost transportat de Salvare la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, cu o rană la tâmplă. „Conform informaţiilor pe care le am în acest moment, poliţistul este internat în stare critică“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ.

Vezi şi:

Neamţ: Colegii poliţistului sinucigaş: „A recurs la acest gest din cauza stresului de la serviciu“

Gestul lui este de neînţeles, mai ales că era apreciat în profesia pe care şi-o alesese „Este absolvent al Şcolii de Agenţi de la Câmpina, promoţia, 2003. De atunci lucrează la Postul de Poliţie Costişa. Nu are niciun fel de abateri, are numai calificative de Foarte Bine şi a fost avansat înainte de termen“, a precizat Cătălina Bădeanu.

Vom reveni cu amănunte.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite