Neamţ: Accident grav la Vaduri (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane din Matiz au fost rănite grav şi transportate la Urgenţe
Două persoane din Matiz au fost rănite grav şi transportate la Urgenţe

Două persoane au fost transportate cu o autospecială SMURD şi o Salvare la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ, după un accident petrecut, dimineaţă, în localitatea Vaduri din comuna Alexandru cel Bun.

Ambele persoane rănite grav se aflau într-un Matiz, care a intrat frontal într-un stâlp pentru reţeaua electrică de pe marginea drumului DN 15, dimineaţă, în jurul orei 7.30. Alături, o maşină de teren intrată şi ea în şanţ, a scăpat cu mai puţine avarii.

Citeşte şi:

Neamţ: Accident mortal pe E85

Conform martorilor, ambele maşini veneau dinspre Bicaz spre Piatra Neamţ. În intersecţia cu drumul care coboară spre lacul Pângăraţi, autoturismul de teren a virat stânga, în timp ce din spate intrase în depăşire Matizul. „Cele două maşini depăşeau, în acelaşi timp, şi o căruţă“, a spus una dintre persoanele care văzuse scena accidentului. „Parbrizul Matizului e crăpat pe mijloc, circular, pentru că acolo a lovit cu capul o persoană proiectată de pe bancheta din spate, la impactul cu stâlpul“, a spus alta.

Vom reveni cu amănunte.

Accident Vaduri
Accident Vaduri
Accident Vaduri
Accident Vaduri
Accident Vaduri
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite