Naţionala, primită cu aplauze în oraşul de la poalele Pietricicăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunşi ieri la Piatra Neamţ, jucătorii au fost aşteptaţi în faţa hotelului Central de aproape 150 de fani, care doreau să-i vadă în carne şi oase şi să se fotografieze alături de preferaţii din Naţională.

Chiar dacă a lipsit focul de artificii de acum trei ani, comitetul oficial de primire nu a uitat să-i întâmpine pe cei din echipă cu pâine şi sare şi să-i conducă la cele 52 de camere rezervate pentru staff-ul Naţionalei.

image

La ora 18.00 a urmat primul antrenament pe stadionul de la Borzoghean, iar în această dimineaţă jucătorii lui Răzvan Lucescu au testat din nou terenul din Piatra Neamţ.

image

Biletele la meciul România - Albania, care va începe mâine seară de la ora 21.00, s-au epuizat deja, însă Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Piatra Neamţ le-au pregătit o surpriză microbiştilor.

image

În colaborare cu FRF, organizăm evenimentul «Public Viewing», care are ca scop promovarea şi susţinerea echipei noastre la acest meci. Principalul punct de atracţie va fi vizionarea meciului de fotbal pe un ecran gigant, montat în Piaţa Turnului", a declarat Radu Tudor, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite