NEAMŢ: Un singur medic pe tură la Ambulanţă. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul se poate deplasa doar la cel mai grav caz dintre cele care apar
Medicul se poate deplasa doar la cel mai grav caz dintre cele care apar

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 6 februarie.

Serviciul de Ambulanţă al judeţului Neamţ funcţionează cu deficit de personal, existând zone total neacoperite de medici. „Toată lumea îşi doreşte ca la fiecare urgenţă să ajungă un echipaj cu medic. Din păcate, acest lucru nu se poate, pentru că la noi există doar un singur medic pe tură. Avem zone total neacoperite de medic, precum cea de pe Valea Muntelui“, a declarat medicul Letiţia Damoc, şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Vaccinuri expirate şi pentru bebeluşii din Neamţ

Scandalul vaccinurilor expirate împotriva tuberculozei a atins şi judeţul Neamţ. Din fericire, puţini bebeluşi au fost vaccinaţi cu seruri expirate. Un lot de vaccinuri a expirat în decembrie 2009, iar altul pe 25 ianuarie 2010. În acest moment nu se mai fac deloc vaccinări, pentru că nu mai există ser.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Accident grav în comuna Crăcăoani: Impact frontal cu betoniera
 

Au scăpat ca prin minune după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autobetonieră. Accidentul, petrecut ieri dimineaţă, la ora 7,40, pe DN 15, în comuna Crăcăoani, s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului vinovat şi a trei pasageri aflaţi în autoturism.
Sursa: Realitatea media

Impozitul minim a sărăcit bugetul de stat
 
Impozitul minim anual a determinat scăderea veniturilor la bugetul de stat, invers decât preconiza legiuitorul că se va întâmpla. Acest impozit a fost introdus în ideea că va curăţa mediul de afaceri de societăţile comerciale care erau utilizate, din când în când, pentru intermedieri sau tranzacţii care să urmărească realizarea, într-o formă sau alta, de fraude fiscale. Numai că efectul a fost altul: în judeţul Neamţ, peste 4.500 de contribuabili au dispărut din peisajul economic.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite