NEAMŢ: Roman, polul frigului în judeţ. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 26 ianuarie.

Minima termică din judeţ, -27,5 grade Celsius, a fost la Roman. Primarii localităţilor izolate trebuie să organizeze transportul urgenţelor medicale. Zăporul de pe Bistriţa a ajuns la aproape 11 kilometri. Luni dimineaţă, pe Valea Muntelui, temperatura era de -20,5 grade Celsius. Gheţarul „sporeşte“ cu circa o sută de metri pe oră.
Sursa: Monitorul de Neamţ

La roman, ca la Polul Nord

În noaptea de duminică spre luni, temperatura resimţită a fost de -38,6 grade Celsius. Persoanele fără adăpost au fost adunate de pe străzile Romanului. Rezolvarea avariilor din reţeaua de apă a fost amânată din cauza gerului. Ieri, laminorul de 20 de ţoli de la ArcelorMittal nu a putut fi pornit.
Sursa: Ziarul de Roman

La muncă pe -20 de grade

Destui nemţeni stau de dimineaţă până seara în ger cumplit. Vânzătorii stradali, pompierii sau comercianţii de prin pieţe sunt doar câţiva dintre cei ce îndură gerul pentru un ban. „Lumea trebuie să ştie că, indiferent de condiţii, se poate baza pe sprijinul nostru, oportun şi profesionist”, a declarat plutonierul adjutant Dragoş Moisii, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Se scumpesc parcările în Piatra Neamţ

Firma Xdatasoft, ce administrează parcările publice cu plata orară, vrea să majoreze taxele percepute în cele 18 amplasamente pe care le deţine în municipiul Piatra Neamţ. Mai exact, aceasta a pus la punct un plan tarifar ce se va aplica în funcţie de zona parcării cu plată orară, în acest fel municipiul fiind delimitat pe trei zone.
Sursa: Realitatea media

Taxa pe gunoi se va plăti din a doua jumătate a anului 2011

În urma aprobării proiectului „Sistem de Management integrat al deşeurilor în Neamţ“, aleşii judeţeni au aprobat şi tarifele care vot fi practicate la populaţie şi agenţii economici care vor beneficia de aceste servicii de colectare a deşeurilor.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite