NEAMŢ: Poliţişti nemţeni „cârtiţe“ în clanul Corduneanu. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Bogdan (stânga), fost Corduneanu, încătuşat lângă Iulian Bogdan, vărul său, este considerat şeful grupării interlope
Constantin Bogdan (stânga), fost Corduneanu, încătuşat lângă Iulian Bogdan, vărul său, este considerat şeful grupării interlope

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 21 ianuarie.

Acţiunea de destructurare a reţelei infracţionale cunoscute sub denumirea de „clanul Corduneanu“ din Iaşi a fost sprijinită şi de câţiva poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a criminalităţii Organizate şi Antidrog Neamţ. Poliţiştii nemţeni care au lucrat, alături de colegii bucureşteni, la prinderea membrilor clanului Corduneanu, au fost infiltraţi printre interlopi, reuşind să afle informaţii importante despre activitatea infracţională a indivizilor din Iaşi.
Sursa: Realitatea media

Primele disponibilizări în sectorul public

La Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ au fost preavizaţi un număr de şapte angajaţi, iar şase posturi vacante au fost desfiinţate. Astfel, s-a redus numărul de posturi în instituţie de la 84 la 71.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Asiguraţi purtai pe drumuri de un program pentru calculator cu probleme

Sistemul Informatic Unic Integrat din sănătate dă bătăi de cap cadrelor medicale şi îi face pe asiguraţi să bată pe la uşile mai multor instituţii. Zeci sau poate chiar sute de nemţeni bat de la începutul acestui an drumul către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Neamţ doar pentru a dovedi că există şi că au dreptul la servicii medicale, ei fiind de fapt asiguraţi.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Simularea probei de competenţe digitale s-a împotmolit pe internet: Bacalaureat virusat

Simularea susţinerii probei de certificare a competenţelor digitale, aşa-numita probă D din cadrul examenului naţional de Bacalaureat 2010, susţinută ieri în întreaga ţară, a fost, cel puţin la Neamţ, un fiasco. Din pricina numărului foarte mare de accesări simultane a site-ului care a găzduit o parte dintre subiectele propuse spre rezolvare (www.subiecte2010.edu.ro), respectivul site s-a blocat iar elevii nu au putut rezolva cerinţele.
Sursa: Realitatea media

Doi suspecţi în cazul jafului armat de la staţia Petrom din Roman

Este vorba despre doi tineri băcăuani care au fost depistaţi, recent, după ce au comis un jaf la o benzinărie din comuna Căiuţi - Bacău. Modul de operare al celor doi este identic cu modul în care a avut loc jaful de a Roman.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite