NEAMŢ: Captura anului la ţigări de contrabandă. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările confiscate erau timbrate în Rusia şi Ucraina
Ţigările confiscate erau timbrate în Rusia şi Ucraina

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 20 februarie.

Oamenii legii au descoperit aproape 23.000 de pachete de ţigări în trei maşini care circulau între Suceava şi Constanţa. Şoferii s-au ales cu dosare penale pentru evaziune fiscală şi cu  câte 20.000 de lei amendă.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Printre contrabandiştii de ţigări se află un fost poliţist de frontieră

Şeful transportului de ţigări de contrabandă din Rusia şi Ucraina capturat de oamenii legii pare a fi Bogdan M., 28 de ani, fost poliţist de frontieră la Constanţa. Acesta a demisionat în 2009, pentru că a fost prins ocupându-se de contrabanda cu ţigări.
Sursa: Ceahlăul

Un judeţ în concediu medical

Concediile medicale acordate în judeţul Neamţ vor fi verificate de o echipă a Ministerului Sănătăţii. Oficialii au declanşat această acţiune pentru că s-au acordat prea multe concedii medicale în 2009. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate lucrează la centralizarea datelor. În 2008 au fost acordate peste 60.000 de concedii medicale.
Sursa: Monitorul de Neamţ


Poliţiştii au un suspect în cazul jafului armat de la casa de pariuri

Un taximetrist împătimit de jocurile de noroc şi care locuieşte fără forme legale în Piatra Neamţ este suspectat pentru jaful armat comis la casa de pariuri Stanleybet, sucursala Piatra Neamţ. Suspectul nu a reuşit să treacă testul cu aparatul poligraf, aşa-numitul detector de minciuni.
Sursa: Realitatea media

Casele de amanet îşi înşeală clienţii

Categorisite ca societăţi nebancare, casele de amanet împrumută bani clienţilor, care lasă obiecte de valoare drept garanţie. Un control al Protecţiei Consumatorilor a evidenţiat că acestea apelează la publicitatea mincinoasă pentru a atrage clienţii.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite