NEAMŢ: Bătaie sub influenţa drogurilor uşoare. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi magazinele de droguri uşoare au fost închise, plantele etnobotanice continuă să circule
Deşi magazinele de droguri uşoare au fost închise, plantele etnobotanice continuă să circule

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 24 februarie.

Un elev de liceu a fost prins de poliţiştii comunitari după ce, împreună cu încă doi colegi, bătea un alt elev căzut la pământ. Scandalul se petrecea, luni la prânz, în spatele unor blocuri din Dărmăneşti. Poliţiştii cred că agresorul fumase nişte etnobotanice.
Sursa: Monitorul de Neamţ

La coadă pentru a scăpa de rable


De azi, începe programul „Rabla“. Nemţenii au dat năvală la Remat pentru a scăpa de maşinile vechi. Cozile s-au format înainte ca firma să intre în posesia bonurilor valorice care se dau pentru ciurucuri.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Anchetă penală după ce o căprioară evadată dintr-o curte a fost salvată de pompieri
 
Ion Albiş, patronul mai multor depozite de băuturi alcoolice, din oraşul Roznov, este anchetat penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere ilegală de animale sălbatice“ după ce, un pui de cerb, pe care-l ţinea în curte, a scăpat din ţarc şi a plonjat într-un cămin al reţelei de canalizare din Roznov, ce nu era acoperit. Întâmplarea, care a avut loc în seara de 22 februarie, la ora 18,30.
Sursa: Realitatea media

Spitalele din judeţ au fost evaluate înainte de a fi trecute către administraţiile locale
 
Spitalele din judeţ au fost evaluate în cursul săptămânii trecute de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). Concret, echipele de control din cadrul DSP au verificat care sunt condiţiile oferite bolnavilor, dotarea cu aparatură medicală, schema de personal precum şi  adresabilitatea, în toate cele şapte spitale din judeţ: Piatra Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Bicaz, Bisericani şi Gâdinţi.
Sursa: Realitatea media

Străzile oraşului, coşmaruri pentru şoferi

Multe din străzile Romanului au ieşit din iarnă arătând ca după bombardament. Primarul Leoreanu apreciază că, pentru a rezolva definitiv problema „craterelor“ de pe străzi, este necesară o sumă echivalentă cu bugetul Romanului pe 50 de ani.
Sursa: Ziarul de Roman

Bătrânii oraşului, chemaţi să facă voluntariat

Primarul de Roman a convocat, luni, „Sfatul înţelepţilor“, solicitând implicarea activă a persoanelor de vârsta a treia în activităţi de voluntariat şi de atitudine împotriva faptelor antisociale comise de unii dintre romaşcani. Acesta a propus „Sfatului înţelepţilor" să îl aleagă pe profesorul Gheorghe A.M. Ciobanu drept preşedinte de onoare al organizaţiei, propunerea fiind primită cu aplauze de cei prezenţi.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite