NEAMŢ: Accidentat mortal de tren. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe o trecătoare peste calea ferată folosită de localnici
Accidentul s-a produs pe o trecătoare peste calea ferată folosită de localnici

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 16 ianuarie.

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, a murit joi după-amiază, fiind victima unui accident de tren. Mecanicul locomotivei le-a spus poliţistilor de la Transporturi Feroviare Piatra Neamţ că a surprins un bărbat. Din cerectările efectuate a reieşit că, în timp ce localnicul Neculai L. încerca să traverseze linia de cale ferată, a fost lovit de locomotiva trenului personal Bicaz-Bacău.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Trei cazuri noi de gripă

Existenţa noului virus a fost confirmată, vineri, 15 ianuarie pentru încă trei persoane din judeţ. Este vorba despre un bibliotecar într-o comună din apropierea oraşului Piatra Neamţ, despre care se presupune că ar fi putut contacta virusul în timpul serviciului. Cel de-al doilea caz de îmbolnăvire s-a confirmat la un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Borca, la care nu este prea clar de unde a luat virusul, medicii bănuind că a fost vorba despre un contact întâmplător. Al treilea caz confirmat este al unei femei care este internată într-un spital din Târgu Mureş.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Arestat în Belgia pentru că a furat nişte oi în ţară
 
Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Timişeşti, dat în urmărire internaţională, a fost extrădat, în ziua de 13 ianuarie, din Belgia, după ce anterior fusese arestat. Petrică Tofan era condamnat la trei ani de închisoare, pentru furt calificat, şi a fost încarcerat în străinătate pe data de 8 decembrie. Miercuri, el a fost predat autorităţilor române şi depus în Arestul Direcţiei Generale de Poliţie Municipală Bucureşti. Tofan a fost condamnat la puşcărie pentru că, în noaptea de 22 spre 23 august 2008 a sustras, de la un vecin, 43 de oi.
Sursa: Realitatea media

Zăpadă şi polei pe şoselele din Neamţ

Zăpada îngreunează circulaţia pe drumurile din judeţ, dar cu toate astea nici nu sector nu este blocat sau cu circulaţie pe un singur fir. Potrivit autorităţilor judeţene, pe drumurile naţionale şi judeţene carosabilul este umed alternând cu porţiuni acoperite cu zăpadă, tratată cu material antiderapant.
Sursa: Realitatea media

Bandă de hoţi capturată de poliţiştii romaşcani

Trei tineri au fost reţinuţi recent de poliţiştii romaşcani, sub acuzaţia comiterii mai multor furturi şi spargeri din locuinţe, dar şi din sediile unor societaţi comerciale din comunele Gheraeşti şi Săbăoani. Cei trei bărbaţi sunt: Marcu C., de 28 de ani, Gelu C., de 18 ani şi Iulian C., de 21 de ani, toţi din comuna Gheraeşti.
Sursa: Ziarul de Roman

„Marea debarasare“ s-a făcut mică

„Marea debarasare“ a debutat şi anul acesta, pe 9 ianuarie. Rezultatele au fost sub aşteptări, romaşcanii arătându-se dezinteresaţi în a scăpa de aparatura electrocasnică uzata. „Campania a avut rezultate mai slabe, pentru că a debutat imediat după sărbători şi mulţi romaşcani au fost plecaţi“, a declarat Ionel Ciocan, director de firmă de salubritate.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite