Muzica, mărul discordiei la o petrecere din Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O petrecere organizată de nişte părinţi din Neamţ cu ocazia botezului fiicei, s-a transformat într-un scandal monstru din cauza muzicii.

Pe 23 ianuarie, la ora 03:45, poliţiştii romaşcani au fost anunţaţi că într-un restaurant din oraş s-a iscat un scandal. În urma cercetărilor, aceştia au stabilit că Ș. Paul, de 37 ani, din comuna Horia, judeţul Neamţ a organizat o petrecere de botez. La ora 03.40, atmosfera s-a încins din cauza unei neînţelegeri legate de melodiile dorite de invitaţi.

O tânără de 25 de ani din Roman a fost agresată de un bărbat de 35 de ani. Pentru că a intervenit în favoarea tinerei, o altă femeie din Cordun a fost lovită la mâna dreaptă de un alt romaşcan. Sămânţa scandalului a dispărut cu ajutorul unui foc de armă, tras de fratele organizatorului petrecerii.

Dragoste de părinte în Neamţ: a vrut să-şi lovească băiatul cu farfuria-n cap şi a nimerit nepotul

În urma scandalului, restaurantul s-a ales cu pahare, sticle şi farfurii sparte, iar scandalagiii cu dosare penale pentru uz și port ilegal de armă, ultraj contra bunurilor moravuri, loviri sau alte violențe și port ilegal de obiecte tăietoare în locuri publice. Poliţiştii romaşcani continuă cercetările.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite