Neamţ: Gigi Mulţescu testează astăzi opt jucători în amicalul Ceahlăul - Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul nemţenilor spune că echipa sa îşi poate îmbogăţi lotul de jucători chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Tehnicianul echipei Ceahlăul spune că meciul de pregătire care va avea loc astăzi la Piatra Neamţ de la ora 15.00 îl va edifica asupra jucătorilor ce au susţinut zilele acestea probe de joc la Piatra Neamţ. Este vorba de portarul  sârb Bojan Jovic  şi de jucătorii de câmp Rudison Ferreira, Ibrahim Abdulah, Rodrigue Dikaba, Jean Baptiste Paternotte şi Luis.

„Au mai venit brazilianul Tiago Santos, un mijlocaş coordonator de 25 de ani şi fundaşul stânga Liviu Rusu, care a fost şi la Sportul Studenţesc. Şi ei vor fi urmăriţi în meciul cu Oţelul”, a declarat Gigi Mulţescu.

Antrenorul principal al formaţiei din Piatra Neamţ speră ca jucătorii care vor sa satisfacţie să fie legitimaţi chiar înaintea meciului de campionat cu Universitatea Craiova de la finele săptămânii viitoare.

„Sper să aducem cu fotbaliştii noi mai multă forţă în jocul echipei. Experimentul cu tinerii lipsiţi de experienţă a fost dus prea departe şi trebuie întărit lotul”, a mai adăugat Mulţescu.

Deşi a apreciat curajul lui Florin Marin de a miza şi după promovare pe o echipă foarte tânără, Gigi Mulţescu crede că fără jucători cu experienţă, formaţia nu poate rezista în prima Ligă. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite