Neamţ: Mobilizare specială a suporterilor pentru meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Mobilizare specială a suporterilor pentru meciul cu Rapid
Neamţ: Mobilizare specială a suporterilor pentru meciul cu Rapid

Un afiş al galeriei nemţene promite bilete gratuite pentru meciul României cu Feroe de la Piatra Neamţ  

Meciul pe care Ceahlăul îl va susţine în această seară de la ora 21.45 cu Rapid Bucureşti este pregătit în mod special de membrii galeriei pietrene.

Pentru a contracara forţa galeriei rapidiste care şi-a anunţat prezenţa la stadion, în mai multe locuri din oraş au fost postate afişe care cheamă suporterii nemţeni în tribune. Mai mult, primilor 200 de spectatori care se vor alătura facţiunii ce semnează anunţul, li se promit bilete gratuite la meciul României cu Insulele Feroe din 14 octombrie, de la Piatra Neamţ.  


Jandarmii s-au pregătit în mod special pentru a menţine ordinea şi siguranţa în zona stadionului, în condiţiile în care au fost anunţaţi că de la Bucureşti suporterii rapidişti vor veni cu trenul, în două tranşe.
 „În urma întrunirilor care s-au desfăşurat pe parcursul săptămânii premergătoare meciului au fost stabilite o serie de măsuri pentru a preîntâmpina eventualele probleme, măsurile de ordine şi siguranţă publică fiind deosebit de stricte”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite