„Moartea din Carpaţi" luptă peste două zile la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ciobanu şi Cătălin Moroşanu
Sebastian Ciobanu şi Cătălin Moroşanu

Polivalenta de la poalele Pietricicăi va fi inaugurată pe 15 octombrie cu o gală de Supera Kombat, unde vor lupta şi patru „grei" ai Moldovei: Cătălin Moroşanu, Ionuţ Iftimoaei, Ionuţ „Pitbull" Atodiresei şi Sebastian Ciobanu.

Gala Super Kombat World Grand Prix (WGP) are loc sâmbătă, 15 octombrie, începând cu ora 21.30, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ şi va fi transmisă live în 80 de ţări de pe patru continente.

Ionuţ Iftimoaei, Ionuţ „Pitbull" Atodiresei, Cătălin Moroşanu, zis şi „Moartea din Carpaţi", şi Sebastian Ciobanu sunt cei patru „grei" ai Moldovei care inaugurează Polivalenta de la poalele Pietricicăi. „Şi eu sunt tot moldovean, din Iaşi, şi abia aştept să mă bat aici ca să fie lumea mulţumită şi mândră. Cred că noi, sportivii, aducem mândrie ţării", a spus Cătălin Moroşanu.

Un alt „greu" care va lupta pe 15 octombrie la Piatra Neamţ este ieşeanul Sebastian Ciobanu. „Am mai fost la Piatra Neamţ, dar acum revin cu ocazia unui eveniment special - inaugurarea Sălii Polivalente. Sper să fac un meci pe placul tuturor", promite Sebastian Ciobanu.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.eventim.ro şi în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange. Pentru un loc în tribună spectatorii plătesc 50 de lei, în timp ce unul în zona VIP costă 200 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite