Neamţ: „Cerbul de Aur Junior“ merge la Mioveni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: „Cerbul de Aur Junior“ merge la Mioveni (GALERIE FOTO)
Neamţ: „Cerbul de Aur Junior“ merge la Mioveni (GALERIE FOTO)

La această ediţie a festivalului au fost acordate în premieră trofeele „Cerbul de Argint” şi „Cerbul de Bronz“.

Câştigătorul „Cerbului de Aur Junior“, desfăşurat în aceste zile la Piatra Neamţ, nu este la primul trofeu cucerit pentru talentul său muzical, dar recunoaşte că acesta este cel mai important.

Ion Moise Bădulescu, un băiat de 11 ani din Mioveni-Argeş a primit premiul pentru care s-au întrecut pe scena de la ştrand 67 de concurenţi din toată ţara. Aproape de miezul nopţii, tânărul a primit trofeul înmânat de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, şi a interpretat melodia „Voi cânta azi şi mereu”, ridicând publicul în picioare.
„Nu mă aşteptam să câştig pentru că a fost o competiţie foarte strânsă”, a mărturisit băiatul. „Cu o singură excepţie, adică un 9.95, Ionuţ a primit de la juriu numai note de 10“, a precizat viceprimarul Ana Monda, unul din cei 11 membri ai juriului.

Argintul şi bronzul merg
la Mangalia şi la Giurgiu
La această a patra ediţie a festivalului de muzică pop pentru copii, organizatorul a decis introducerea a două noi trofee pe lângă marele premiu, care dă şi titlul evenimentului. Cerbul de Argint a fost cucerit de Iuliana Puşchilă din Mangalia, iar Cerbul de Bronz a ajuns la Giurgiu, pentru prestaţia Danielei Nicolae. „Pentru că departajarea se făcea foarte greu, a trebuit să jurizăm cu zecimale. Cât despre organizare nu am ce să reproşez şi chiar mi-aş dori ca ediţia de anul viitor să o ţinem tot aici, chiar la nivel internaţional“, a menţionat compozitorul Dan Dimitriu, directorul concursului. El a recunoscut că o contribuţie decisivă în decizia de a organiza festivalul la Piatra Neamţ l-au avut artiştii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru (preşedintele de onoare şi directorul artistic al evenimentului).

Cei doi au avut un rol decisiv în alegerea oraşului-gazdă, iar după concurs toată lumea avea doar cuvinte de apreciere la adresa show-ului, care a ţinut de joi până aseară. „A fost un spectacol de vis”, spunea Ilinca Tudor, o mămică venită la eveniment cu cei doi copii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite