Meciul de rugby România-Portugalia nu se mai joacă la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida din Cupa Europeană a Națiunilor care trebuia să se dispute sâmbătă, 4 februarie, pe stadionul Municipal „Ceahlăul”, nu se poate juca din cauza terenului înghețat. Meciul se va disputa la Timișoara, în vestul țării vremea fiind mult mai blândă față de restul țării în această perioadă.

„Stejarii” nu vor mai juca la Piatra Neamț disputa cu Portugalia deoarece terenul este impracticabil și nu poate fi adus la condiții de joc acceptabile în doar câteva zile.

Inițial, Federația Română de Rugby a purtat tratative pentru ca meciul să se dispute pe Cluj Arena, însă administratorii bazei nu au fost de acord pentru a nu afecta gazonul. Varianta ca meciul să se joace pe stadionul Ceahlăul a fost propusă FRR de către autoritățile locale din Piatra Neamț care au considerat că pot populariza sportul cu balonul oval în orașul de sub Pietricica.

Nici soluția ca următorul meci al Naționalei de rugby în 15 din Cupa Europeana a Națiunilor, cu Georgia, din 10 martie, să se dispute la Piatra Neamț, nu mai pare viabilă deoarece, în acea zi, Ceahlăul are programată partida de campionat cu FC Vaslui.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite