Derby de volei pentru un loc de cupe europene la Polivalenta din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jocul de volei se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 la Polivalenta din Piatra Neamț
Jocul de volei se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 la Polivalenta din Piatra Neamț

Jucătoarele de la „Unic" întâlnesc sâmbătă seară pe CSM București, într-o dispută câștigată în tur de nemțence cu 3:0, chiar în Capitală. Cele două formații sunt despărțite doar de trei puncte, însă nemțencele au un meci mai puțin jucat.    

Miza partidei contând pentru etapa a 16-a a diviziei A1 de volei feminin este ocuparea locului 4 ce permite participarea, în viitorul sezon, în competițiile europene. Formaţia pietreană și-a creat deja o tradiție prin cele 11 prezenţe consecutive în cupele europene, unde a disputat 56 de meciuri, din care a câştigat 33.

De la ora 18, voleibalistele pietrene înfruntă pe CSM Bucureşti, o echipă care s-a întărit cu două jucătoare de la partida din tur, câştigată de „Unic" cu 3:0.

Cele două echipe sunt despărţite în clasament de trei puncte, însă formația din Piatra Neamț are o partidă mai puţin disputată. „Unic” a acumulat după 14 jocuri 31 de puncte, în vreme ce bucureștencele au 28 de puncte, după 15 meciuri disputate.

Astăzi mai sunt programate doar trei jocuri din runda a 16-a: Argeş Volei Piteşti- Medicina Tîrgu Mureş, Penicilina Iaşi- U Cluj şi SCM U Craiova- CSM Sibiu.  

CSM Lugoj- Tomis Constanţa s-a jucat în devans (0:3), iar Ştiinţa Bacău- Dinamo se va juca pe 4 martie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite