Mama nemţeanului măcelărit la Torino: „Mi-a omorât copilul ca în filmele de groază!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Gheorghe Cimpoeşu a fost omorât joi seara la Torino
Daniel Gheorghe Cimpoeşu a fost omorât joi seara la Torino

Verona Cimpoeşu a aflat de moartea fiului ei de la o vecină care a sunat-o din Italia vineri după amiază. Părinţii lui Daniel Gheorghe (28 de ani), victima crimei care a oripilat cartierul de imigranţi din Torino, nu au bani să-şi îngroape fiul.

Mama tânărului înjunghiat în Italia spune că a fost anunţată telefonic de moartea fiului ei de o vecină din sa plecată în Italia.

„N-am crezut la început, mă gândeam că e la puşcărie, că ştiam că mai face năzbâtii, dar în niciun caz că e mort. Era într-o gaşcă şi umbla cu un băiat Irinel, iar eu îi spuneam să stea cuminte. Ce am auzit numai în filmele de groază se poate întâmpla. Ca să spună că i-a tăiat mâna e deja o crimă în stil mafiot", a spus Verona Cimpoeşu, mama victimei.

Familia lui Daniel Gheorghe Cimpoeşu se teme ca autorităţile italiene să nu incinereze trupul fiului lor. Tatăl victimei a plecat duminică dimineaţă spre Torino, cu un autocar, ca să recupereze trupul copilului pentru a-l înmormânta creştineşte. Familia tânărului spintecat cu sabia procedează la fel cum au făcut rudele unui alt consătean din Băluşeşti, omorât în urmă cu câteva luni tot în Italia.

„A mai fost un băiat de la noi din sat omorât acolo, după ce a fost bătut şi aruncat într-un lac. Marius Dobrea îl chema pe băiat şi era bun prieten cu Daniel" spune Elena Avram, vecină cu familia Cimpoeşu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite