Magistraţii nemţeni vor să părăsească instanţele din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci judecători şi doi procurori şi-au manifestat intenţia de a părăsi instanţele din judeţul Neamţ. Mai exact, aceştia şi-au depus dosarele la concursul din 9 mai pentru promovarea în funcţiile de execuţie, iar în urma rezultatelor obţinute îşi vor muta  locul de muncă în alte trei judeţe din ţară.

Judecătorii Ana Maria Filip, Mihai Onişor, Cătălin Serghei, Ioana Topoliceanu şi Neculai Topoliceanu sunt cei cinci judecători care doresc să părăsească instanele din Neamţ. Alţi doi procurori care nu se află la prima tentativă de a-şi schimba locul de muncă în alt judeţ sunt Dorin Cautiş şi Camelia Cucoş de la Tribunalul Neamţ.

Pe lista locaţiilor vizate se află Tribunalul Harghita, Curtea de Apel Bacău şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Târgu Mureş.

Totul este la un stadiu ipotetic acum pentru că acei colegi care vor să promoveze la instituţiile de nivel înalt au de trecut un concurs. Însă, chiar dacă ar fi să promoveze, noi avem deja trei colegi compatibili care şi-au depus dosarul pentru transfer la Tribunalul Neamţ", a declarat Iulian Mitrofan, purtătorul de cuvânt de la Tribunalul Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite