Luptătorii pietreni se pregătesc de Campionatul Național

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri luptători la Clubul de Lupte Greco Romane din Neamț au câștigat primele locuri la memorialul „Leisic Leizher" din Rădăuți, iar la finalul săptămânii vor avea de înfruntat cei mai buni cadeți din țară.

Echipa de luptători ai județului a participat în week-end la memorialul amical „Leisic Leizher"  din Rădăuți, unde după meciurile susținute au demonstrat că nu au rivali serioși în zona Moldovei. Mihai Constantin, Mihai Mihuț, Vasile Dudău și Daniel Crîșmariu sunt cei patru pretendenți la medaliile de la Camionatul Național Individual de Cadeți care se va desfășura la finalul acestei săptămâni în Constanța.

Pentru noi aceste competiții sunt foarte importante, o calificare la Campionatele Naționale însemnând calificarea la cele Europene. Sper că vom face o figură frumoasă, mai ales pentru că avem copii bine antrenați și care și-au dat silința să ajungă într-un timp scurt acolo unde sunt acum", a declarat Ion Popa, unul din cei doi antrenori ai lotului.

Tinerii care se vor lupta la categoria 16-17 ani vor da proba cântarului oficial joi, 11 iunie, iar competiția decisivă va avea loc vineri și sâmbătă la Mangalia.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite