Limuzine mistuite de flăcări în Neamț. Mercedes incendiat, Chrysler ars după un scurt-circuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Limuzina din Piatra Neamț a ars în parcarea din apropierea școlii nr.3
Limuzina din Piatra Neamț a ars în parcarea din apropierea școlii nr.3

În weekend, pompierii au fost solicitați să stingă flăcările care au cuprins cele două mașini în Vânători Neamț, respectiv în centrul municipiului Piatra Neamț. În ambele cazuri, proprietarii autoturismelor nu au ajuns la fața locului până la finalul intervenției echipelor.

Cel mai recent incendiu s-a petrecut duminică seară, în parcarea din fața unui bloc de pe strada Durăului din Piatra Neamț. O mașină minivan Chrysler Voyager înmatriculată în Spania a luat foc, iar pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului.

Sezonul şi maşina incendiată, la Piatra Neamţ

FOTOGALERIE Maşină de poliţie incendiată la Roman

„În jurul orei 19.00 am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină. De sub capotă ieșea fum și flăcări. Cauza este în curs de stabilire, dar după amprenta incendiului pare a fi un scurt circuit", a spus locotenentul Sergiu Țifui, de la Detașamentul de Pompieri Petrodava Piatra Neamț.

Cu o seară înainte, în jurul orei 23.30, un Mercedes E Klasse, fabricat în anul 2002, a ars aproape complet. Se pare că limuzina, proprietate a unui localnic din comuna Vânători Neamț, a fost incendiată, iar polițiștii au demarat o anchetă. Incendiatorii au spart unul dintre geamurile laterale din spate și au aruncat în interior un lichid inflamabil, după care i-au dat foc. Prejudiciul a fost evaluat la 10.000 de euro.

Mașina unui polițist din Târgu Neamț incendiată din răzbunare FOTO

Maşina unui patron al îngheţatei Amicii a fost incendiată

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Detașamentul Târgu Neamț format din șapte pompieri și o autospecială. Aceștia au reușit să lichideze incendiul, însă flăcările au afectat mai bine de 60% din autoturism.

Intră pe neamt.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite