Liderul de sindicat al polițiștilor din Neamț suspendat din funcție pentru cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Neculai Isache se dedică activității sindicale
Agentul Neculai Isache se dedică activității sindicale

Agentul Neculai Isache, președintele SNPPC Neamț renunță la munca operativă în favoarea activității sindicale. El va prelua funcția de vicepreședinte al Biroului Executiv Central al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Mandatul în conducerea sindicatului va începe pentru agentul Neculai Isache de la 1 decembrie. De luna viitoare, liderul celei mai reprezentative organizații sindicale a polițiștilor din Neamț a ales să se ocupe de apărarea drepturilor sindicale ale colegilor săi din țară.

"În fiecare judeţ sînt cîte 5-6 procese, iar în altele chiar 10 numai pe drepturi salariale, pentru sâmbete şi duminici lucrate şi neplătite dublu aşa cum ar fi trebuit. De asemenea, va trebuie să ne ocupăm şi de apărarea poliţiştilor care ajung în faţa consiliilor de disciplină", a spus agentul Isache.

Pe perioada mandatului de cinci ani în conducerea centrală a SNPPC, postul lui Neculai Isache va fi blocat, drept pentru care șeful IPJ Neamţ a semnat deja suspendarea din funcţie a agentului.

Conducerea SNPPC Neamţ va fi preluată de actualul vicepreşedinte, comisarul şef Gheorghe Chelaru.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite