Laureații anului la “Gala Sportului Nemţean 2011” sunt romaşcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii nemţeni au fost premiaţi- Fotograf: Gelu Crăcană
Sportivii nemţeni au fost premiaţi- Fotograf: Gelu Crăcană

Roxana Perie şi antrenorul său Lucică Cucoș au obţinut premiile de " Cel mai bun sportiv al anului", respectiv "Cel mai bun antrenor al anului".

Roxana Perie este atletă la Clubul Atletic din Roman şi la Liceul cu Program Sportiv Roman şi a obţinut locul 3 la Campionatele Mondiale de Juniori din Franţa.

Premiul pentru " Cel mai bun club sportiv" a fost obţinut de Clubul Atletic din Roman, condus de Traian Macovei. În fruntea clasamentului se află şi Liceul cu Program Sportiv din Roman, care a luat premiul pentru "Cea mai bună unitatea şcolară".

Sportivii nemţeni au fost premiaţi- Fotograf: Gelu Crăcană

Pe parcursul a două ore, sportivi din tot judeţul au urcat pe podiumul câştigătorilor. În cadrul aceluiaşi eveniment au fost răsplătite şi oficialităţi locale şi judeţene. Dintre aceştia amintim pe Luminiţa Georgeta Vârlan, inspector şcolar judeţean, Dan Laurenţiu Leoreanu, primarul oraşului Roman şi Gheorghe Ștefan, primarul oraşului Piatra Neamţ.

Gala Sportului Vasluian, ediţia 2011

"Gala Laureaților Sportului Nemțean 2011" a fost organizată pe 28 decembrie 2011 de Direcția pentru Sport și Tineret Neamț, condusă de Adrian Vasile Niță.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite