L-au nenorocit în bătaie pentru telefonul mobil şi o brichetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Piatra Neamţ a fost bătut în noaptea de 1 spre 2 august de doi pietreni care i-au furat telefonul, o brichetă şi 10 lei. Evenimentul s-a petrecut în centrul oraşului, iar unul dintre agresori a fost arestat pentru 29 de zile.

„În noaptea de 1 spre 2 august, în jurul orei 03.30, Poliţia municipiului Piatra Neamţ a fost sesizată de O. Gheorghe, de 21 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că în timp ce se afla în Piaţa Mihail Kogălniceanu a fost acostat de două persoane care, prin violenţă, l-au deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de unul dintre agresori. Cei doi i-au furat telefonul mobil, o brichetă şi 10 lei, după care i-au mai aplicat câteva lovituri victimei.

„În timp ce B. Vasile, de 25 de ani, şi O. Andrei, de 21 de ani, ambii din Piatra Neamţ, se aflau în Piaţa Mihail Kogălniceanu l-au acostat pe O. Gheorghe, iar B. Vasile l-a lovit pe acesta cu pumnii şi picioarele. Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a infirmat măsura arestării preventive pentru O. Andrei şi a înaintat propunere de arestare preventivă pentru B. Vasile", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Agresorul de 25 de ani a fost arestat pentru 29 de zile pentru tâlhărie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite