Neamţ: Spitalul Judeţean Neamţ este autorizat provizoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza lipsurilor financiare cu care se confruntă, Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ primeşte de mai mulţi ani doar autorizaţie sanitară de funcţionare provizorie. Potrivit oficialilor

Din cauza lipsurilor financiare cu care se confruntă, Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ primeşte de mai mulţi ani doar autorizaţie sanitară de funcţionare provizorie. Potrivit oficialilor unităţii sanitare, procedura de obţinere a autorizaţiei presupune un volum ridicat de muncă, care îngreunează şi mai mult activitatea.

Aceştia precizează că membrii comisiei de la Direcţia de Sănătate Publică care emit autorizaţia nu pot trece cu vederea problemele cu care se confruntă spitalul. Cu toate acestea, şefii administraţiei de la unitatea medicală speră să rezolve problemele sesizate de comisia de acreditare şi să obţină, până la sfârşitul acestui an, o autorizaţie de funcţionare în regulă.


Principalele neconformităţi sunt staţia de epurare şi bucătăria. Sper să scot bucătăria de la parterul Spitalului Nou, să o mut în altă parte şi astfel să rezolv toate problemele“, a declarat doctorul Ioan Lazăr, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţe Neamţ. Problema autorizaţiei provizorii există la foarte multe alte spitale, atât din regiunea Moldovei, cât şi din ţară.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite