Jucătorii de la Ceahlăul sunt forţaţi de iarnă să fugă în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amânarea cu o săptămână a campionatului i-a obligat pe şefii clubului să organizeze un al doilea stagiu de pregătire în afara ţării. După cantonamentul din Italia, nemţenii vor merge în Turcia unde sunt condiţii bune de antremanent.

Abia întorşi din stagiul de la Novara, jucătorii lui Costel Enache vor pleca în weekend în Antalya, acolo unde aproape toate echipele din Liga I şi-au desfăşurat pregătirea din intersezon.

Pe lângă antrenamentele zilnice, în săptămâna pe care o vor petrece în Turcia, oficialii grupării nemţene caută adversari pentru disputarea unor meciuri amicale cu formaţii care se pregătesc în zonă.

Amânarea debutului de campionat a anulat şi meciul de pregătire pe care Ceahlăul îl avea programat pentru sâmbătă, 18 februarie, cu CSMS Iaşi, la Piatra Neamţ.

Prima etapă din acest an a Ligii 1, a 19-a, ar fi trebuit să se dispute în weekendul 24-26 februarie, însă, din cauza vremii, runda a fost amânată pâna pe 2 martie.

Decizia a fost anunţată luni, 13 februarie, de preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, însă măsura urmează să fie oficializată vineri, 17 februarie, după întrunirea Comitetului Federal.

La reluarea campionatului, Ceahlăul urmează să evolueze pe teren propriu cu Sportul Studenţesc.

Intră pe neamt.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informații din Neamț

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite