Jaf la un magazin de pompe funebre din Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost prinși în noapte de duminică spre luni în timp ce dădeau o spargere la un magazin care oferă servicii funerare.Vezi aici ce a stârnit interesul hoților până în momentul în care au fost surprinși de patrula poliției.

La 40 de minute după miezul nopții, Poliția municipiului Roman a fost sesizată, prin 112 că la un magazin de pompe funebre persoane necunoscute au spart o fereastră si încearcă să pătrundă în interior.

Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului i-a prins în flagrant pe M. Petru, de 20 de ani și pe H. Gelu, de 22 de ani, ambii din municipiul Roman.

„Cei doi aveau asupra lor mai multe bunuri sustrase din interior printre care mănusi de protecție cauciucate, fețe de masă sau ciorapi de damă. De asemenea, o a treia persoană, identificată ca fiind T. Mihai, de 19 ani, din Roman, a fugit la vederea organelor de poliție" se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamț.

Deși valoarea prejudiciului creat a fost estimată la suma de 300 de lei, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite