Neamţ: Invazie de Miss la Piatra Neamţ (Galerie FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Invazie  de Miss la Piatra Neamţ (Galerie FOTO)
Neamţ: Invazie de Miss la Piatra Neamţ (Galerie FOTO)

A doua ediţie a Fashion Performance Festival, eveniment desfăşurat vineri, la Piatra Neamţ, a transformat oraşul în „capitala frumuseţii”.

25 de fete din toată ţara au concurat pentru coroniţele de Miss, miza constituind-o reprezentarea României la finalele internaţionale ale concursurilor Miss Turism Metropolitan, Miss Intercontinental, Miss Supranational şi Miss Globe International. 

Fetele au defilat în costume de baie şi cu rochii de seară, aceste probe fiind, de altfel, criteriile în funcţie de care au fost desemnate câştigătoarele: Alina Mârţ, din Bucureşti (Miss Turism Metropolitan), Maria Lia Bledea, din Sighetul Marmaţiei (Miss Intercontinental), Roxana Şandru, din Constanţa (Miss Supranational) şi Alexandra Jitaru din Constanţa (Miss Globe International).

Concursul a avut două jurii, unul din ele fiind prezidat de Miss Universe România, Bianca Constantin. Premierea a avut loc în acordurile melodiilor lui Michael Jackson. În pauzele dintre probe, publicul a urmărit prezentări de modă ale designerilor Cătălin Botezatu (lenjerie intimă) şi Agnes Toma (rochii de mireasă).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite