Intervenţii cu greutate pentru pompierii militari din Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două nemţence, de 61 şi 54 de ani, supraponderale, au avut nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a ajunge la spital.

Primul apel a fost făcut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, pompierii militari fiind solicitaţi să transporte o femeie supraponderală, de 61 de ani, din comuna Podoleni, de la locuinţa personală până la ambulanţa sosită să o transporte la spital.

„Au intervenit cinci subofiţeri şi autospeciala FRAP. Pompierii militari au însoţit echipajul Serviciului de Ambulanţă până la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a-l sprijini la transportul persoanei din ambulanţă în spital", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Duminică seara, în jurul orei 20.30, pompierii militari pietreni au mai fost solicitaţi într-un caz similar. „Au intervenit tot cinci subofiţeri şi autospeciala FRAP pentru transportul unei persoane supraponderale din apartamentul personal, situat la etajul trei unui imobil de pe strada Aleea Lăpuşneanu din Piatra Neamţ, până la ambulanţa sosită să o transporte la spital", a adăugat Iulian Jugan.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite