Inspecţie la stadionul „Ceahlăul“ pentru meciul de tineret România-Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele Constantin Vadana a fost ghid pentru delegaţia oficialilor FRF pe stadionul Ceahlăul
Vicepreşedintele Constantin Vadana a fost ghid pentru delegaţia oficialilor FRF pe stadionul Ceahlăul

O delegaţie de la FRF a vrut să vadă condiţiile de organizare ale partidei internaţionale de fotbal pe care arena din Piatra Neamţ o va găzdui pe 10 octombrie. Oficialii federali urmează să le comunice francezilor şi condiţiile de cazare din Piatra Neamţ.   

Patru delegaţi din partea Federaţiei Române de Fotbal au vizitat marţi stadionul Municipal din Piatra Neamţ în vederea meciului de luna viitoare România-Franţa, la tineret.

Mircea Mihail şeful departamentului organizare din cadrul FRF, cei doi colaboratori, Adrian Mihalcea şi Maricel Pascu, şi Florin Constantinovici, antrenorul secund al naţionalei de tineret, au ţinut să inspecteze arena sportivă.

„Oficialii federali au fost interesaţi mai mult de locaţia pietreană pentru a şti ceea ce au de transmis oaspeţilor francezi referitor la condiţiile de cazare şi masă. La stadion n-au fost foarte multe lucruri de verificat pentru că musafirii noştri cunoşteau toate detaliile de la precedentele acţiuni desfăşurate de FRF cu prilejul meciurilor primei reprezentative naţionale", a spus Constantin Vadana, vicepreşedintele FC Ceahlăul.

Meciul selecţionatelor de tineret România-Franţa este programat să se desfăţoare la Piatra Neamţ pe 11 octombrie, cu începere de la ora 19.

Delegaţia naţionalei de tineret a României va fi cazată în judeţul Bacău, iar francezii vor sta în Piatra Neamţ, la Grand-Hotel „Ceahlău".

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite