Neamţ: Începe vânzarea biletelor la meciul România-Feroe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Începe vânzarea biletelor la meciul România-Feroe
Neamţ: Începe vânzarea biletelor la meciul România-Feroe

Astăzi va fi pus în vânzare la casele stadionului Ceahlăul primul lot de bilete pentru partida naţionalei de la Piatra Neamţ din 14 octombrie 

Patru case de bilete din vecinătatea complexului sportiv vor fi deschise de la ora 13.00 pentru comercializarea tichetelor de acces la meciul României de miercurea viitoare. De asemenea, vor putea fi achiziţionate bilete şi de la magazinul de articole sportive „Suporter” situat la poarta 1 a stadionului.

„Biletele au trecut mai întâi pe la fisc pentru a fi înseriate şi numerotate şi din această cauză nu s-a început distribuirea lor de marţi dimineaţă aşa cum se anunţase iniţial”, a precizat Gelu Cracană, ofiţerul de presă al clubului Ceahlăul.

Biletul la una din cele două peluze este 10 lei, iar la tribuna a II-a biletul costă 20 de lei. Pentru a specula, oficialii clubului nemţean au luat decizia ca nici un cumpărător să nu poată cumpăra mai mult de 5 bilete.

Astăzi vânzarea biletelor va începe la ora 13.00, iar mâine, casele vor fi deschise între orele 10.00 - 12.00, respectiv 15.00 - 18.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite