Piatra Neamț: Incendiu la Blocul Turn Ozana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primele cercetări reiese că focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza neglijenței unuia dintre locatari

În această dimineață, în jurul orei 6.41, pompierii pietreni au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că la etajul I al Blocului Turn Ozana a izbucnit un incendiu. O autospecială a ajuns în câteva minute la locul evenimentului, a localizat și stins incendiul, din cauza căruia întreaga scară de bloc fusese cuprinsă de fum.

 „Din cauza incendiului a fost practic inundată întreaga scară de bloc și holurile. Focul izbucnit la ghena comună se putea propaga pe verticală, însă am intervenit prompt, în așa fel încât nu s-au înregistrat victime omenești, ci doar pagube materiale", a precizat plutonier adjutant Vasilică Nica, de la detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Cauza cea mai probabilă care a dus la producerea evenimentului este neglijența unuia dintre locatari. „Amenajarea și folosirea necorespuzătoare a spațiilor comune, prin depozitarea a tot felul de materiale care nu sunt neapărat necesare a favorizat apariția incendiului. Se poate ca un locatar să fi aruncat țigara la întâmplare", a mai spus Vasilică Nica.

Președintele asociației de proprietari va lua măsuri pentru a readuce la normal spațiul afectat de incendiu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite