NEAMŢ: Incendiu într-un bloc de pe Dacia din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Incendiu într-un bloc de pe Dacia din Piatra Neamţ
NEAMŢ: Incendiu într-un bloc de pe Dacia din Piatra Neamţ

Două persoane au fost transportate la spital cu inoxicaţie cu monoxid de carbon.

Un incendiu a izbucnit, astăzi, în jurul orei 12, în bucătăria apartamentului 15 din Blocul 2 de pe Bulevardul Dacia din Piatra Neamţ. Proprietarul apartamentului, Florin Apetri, şi fiica lui suferindă de un handicap, au fost salvaţi de pompieri, care au intervenit la sesizarea vecinilor, şi au fost transportaţi la spital cu salvarea.

Echipa de pompieri, care a intervenit cu două autospeciale, a fost condusă de şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţi, colonelul Ioan Niţică.

Vecinii s-au plâns că Florin Apetri, care este în vârstă, ţine aragazul aprins, pentru că nu este branşat la reţeaua de termoficare şi nici nu are centrală termică proprie. „El are 90 de ani, iar fiica lui, care nu se poate mişca, are 63 de ani. Ţine aragazul deschis, că este debranşat, nu aeriseşte, stă cu geamurile bătute în cuie şi miroase foarte urât“, a spus Ana Ignat, vecina de la apartamentul 14.

Cauza incendiului încă nu a fost stabilită. A fost exclusă ipoteza unui scurtcircuit electric, pentru că pompierii au găsit televizorul funcţionând, precum şi aceea a unei ţigări aprinse, întrucât locuitorii apartamentului nu sunt cunoscuţi ca fumători.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite