Incendiu la Fundaţia de Îngrijiri Comunitare. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a distrus materiale de igienizare, medicamente şi instalaţia electrică
Focul a distrus materiale de igienizare, medicamente şi instalaţia electrică

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 10 februarie.

Un incendiu a izbucnit, ieri dimineaţă, la o magazie ce aparţine Fundaţiei de Îngrijiri Comunitare din Piatra Neamţ. Au ars mai multe materiale de igienizare, medicamente şi instalaţia electrică, valoarea pagubelor fiind de 1.000 de lei.
Sursa: Monitorul de Neamţ

O nouă victimă a drogurilor uşoare

Plantele etnobotanice vândute la aşa-zisele magazine de vise fac din nou victime. Un adolescent de 18 ani, care a fumat o ţigară cu plante, a ajuns, luni seara, la Spitalul Judeţean, cu halucinaţii, cu o stare generală de rău şi într-o stare de maximă agitaţie. După tratamentul de specialitate la Unitatea de Primire a Urgenţelor, adolescentul a refuzat internarea.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Primăria a preluat administrare albiei care traversează oraşul
 
Consiliul Local Piatra Neamţ a devenit administratorul obiectivului de investiţii „Amenajarea complexă a pârâului Cuiejdi în municipiul Piatra Neamţ în zona intersecţiei între bulevardul Dacia şi strada Orhei (zona Unic)“. Scopul preluării este construirea unui pod peste Cuiejdi, realizarea a două platforme peste pârâu în aval de pod, precum şi amenajarea străzilor Orhei şi Dacia prin ridicarea acestora la nivelul necesar.
Sursa: Realitatea media

Părintele Iustin Pârvu împlineşte 91 de ani
 
Părintele Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă împlineşte, astăzi, 91 de ani. El este stareţul acestui aşezământ monahal, pe care l-a întemeiat în anul 1991. În 2000, a ridicat un schit pentru maici lângă mănăstire, o casă de educaţie pentru copii şi un azil pentru bătrâni.
Sursa: Realitatea media

Ofertele de muncă se mută pe internet

În timp ce Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă doar câteva zeci de oferte de angajare, patronii îşi caută salariaţii pe site-urile dedicate pieţei muncii. Deopotrivă, reprezentanţii agenţiilor de ocupare şi agenţii economici consideră că recrutarea salariaţilor prin intermediul site-urilor este mai comodă.
Sursa: Ziarul de Roman

Reorganizări masive în rândul şcolilor din Roman

Şcoala 2 şi Grupul Şcolar Construcţii de Maşini vor fi închise din următorul an şcolar. Clubul Elevilor va avea, din toamnă, un nou sediu. Grădiniţa din Nicolae Bălcescu va fi mutată. Scopul acestor reorganizări constă în reducerea cheltuielilor din bugetul local pentru întreţinerea funcţionării unităţilor şcolare, dar şi în oferirea unor condiţii mai bune de învăţare pentru elevi.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite