Încă un sezon de turism pe ghicite la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi după publicarea nemulţumirii cetăţenilor în „Adevărul de Seară" în vara anului trecut municipalitatea promitea montajul unor hărţi turistice montate în fiecare staţie din oraş, decizia a fost amânată până în septembrie 2010.

Iniţial, transportatorii aveau obligaţia ca, până la finele lunii septembrie 2009, să afişeze în staţii programul microbuzelor care tranzitează oraşul şi zonele limitrofe, altfel, aveau să fie amendaţi. Deşi promisiunile nu au fost respectate nici până acum, nu a fost aplicată nici măcar o sancţiune. Motivul invocat de municipalitatea pietreană este licitaţia traseelor care va avea loc în septembrie 2010.

Pietrenii nu sunt surprişi de întârzierea de aproape un an de la promisiunea „desecretizării" traseelor şi orarelor mijloacelor de transport. „Nu mă mai miră nimic pentru că până ce nu se dă la ziar nici măcar nu se autosesizează nimeni. Ori dacă pe banii călătorilor, firmele nu se pot gospodări, înseamnă că nu le pasă de cetăţean", a încheiat nemulţumit Vasile Paşcău.

Citiţi mai multe în "Adevărul de Seară" de astăzi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite