Încă un punct de atracţie în Piatra Neamţ: trotuarele verzi de la ieşirea din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reabilitarea străzilor Cetatea Neamţului şi 1 Decembrie 1918 s-a finalizat cu o nouă ciudăţenie pentru oraşul de la poalele Pietricicăi: trotuarele de pe Cetatea Neamţului sunt vopsite în verde.

Proiectul de refacere a celor două străzi, finanţat cu fonduri europene, a presupus lărgirea de la două la patru benzi de circulaţie, precum şi reabilitarea şi modernizarea sistemului de canalizare menajeră şi pluvială din corpul drumului. La final, pietrenii de pe strada Cetatea Neamţului s-au trezit că trotuarele din faţa casei sunt vopsite în verde.

„Mai bine puneau dale în loc să le coloreze în verde. Până mai jos, la biserică, au pus dale, iar aici le-au vopsit în verde. Sunt aşa şi aşa, nu-mi prea plac, dar bine că le-au făcut. Decât să mergem prin noroi e mai bine să fie trotuarele vopsite", este de părere pensionara Didina Grigoraş.

Citeşte vineri, 19 august, în pagina 29 din Suplimentul de Moldova al ziarului Adevărul ce alte păreri mai au pietrenii despre trotuarele verzi din Piatra Neamţ şi ce spun cei care au ales să le vopsească în loc să le acopere cu dale.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite