În Neamţ, spărgătorii de maşini nu mai sunt speriaţi nici măcar de cele sfinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii acţionează chiar în faţa lăcaşelor de cult, ţinta preferată fiind autoturismele turiştilor care vin să se roage la mănăstirile din Neamţ.

Poliţiştii din comuna nemţeană Agapia trebuie să dea acum de urma unor hoţi care l-au sărăcit pe un pietrean de 200 de euro şi l-au lăsat şi fără actul de identitate.

„Bărbatul, de 53 de ani, reclamă că în ziua de 18 august, în jurul orei 11.45, a parcat autoturismul în spaţiul special amenajat în faţa unei mănăstiri din comuna Agapia, după care a mers să viziteze lăcaşul de cult. La întoarcere a constatat că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în autoturism şi i-au sustras de pe banchetă o geantă în care avea suma de 200 de euro şi cartea de identitate", a spus Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Pentru a nu deveni victime ale spărgătorilor de autoturisme, poliţiştii vă recomandă să nu lăsaţi la vedere în autoturisme genţi, poşete, borsete sau obiecte precum telefonul mobil, GPS-ul ori articole vestimentare. Nu lăsaţi în contact cheile maşinii chiar dacă părăsiţi vehiculul numai pentru câteva minute şi nici nu vă uitaţi în autoturism actele de identitate persoanele sau ale maşinii. Înainte de a părăsi vehiculul, verificaţi dacă portierele sunt închise şi nu vă lăsaţi geamurile întredeschise.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite