Hoţii au dat iama în casele nemţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore poliţiştii nemţeni au înregistrat trei furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Citeşte şi:

Braşov: Hoţii care au furat un seif cu 90.000 de euro au fost prinşi după un an

Prima sesizare a fost către Postul de Poliţie din comuna Bălţăteşti. Elena T. de 45 de ani s-a adresat poliţiştilor în data de 25 noiembrie, susţinând că în noaptea precedentă i-au fost sustrase din locuinţă bunuri materiale, băuturi alcoolice şi produse alimentare în valoare de 1.000 de lei. Autorii furtului nu au fost încă identificaţi.

Un alt furt a fost semnalat în aceeaşi zi în Piatra Neamţ. Vasile B. a sunat la Poliţie după ce a rămas fără un motociclu. Proprietarul declară că hoţii au furat vehiculul dintr-o anexă a locuinţei sale şi că valoarea acestuia depăşeşte suma de 3.000 de lei.

Tot în 25 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Săbăoani au identificat un client mai vechi, abonat la bunurile din locuinţe şi din societăţi comerciale. Este vorba de un minor în vârstă de numai 15 ani, care pe parcursul acestui an a sustras bunuri în valoare de peste 2.170 de lei.   

Poliţiştii nemţeni avertizează cetăţenii să fie extrem de atenţi, pentru că în perioada sărbătorilor de iarnă, locuinţele devin ţinta hoţilor de sezon.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite