Hizo a găsit soluția pentru absența lui Wesley: „Adailton e la fel de valoros”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hizo mizează pe Adailton în meciul cu Sporting Lisabona
Hizo mizează pe Adailton în meciul cu Sporting Lisabona

„Dulăul" le promite portughezilor de la Sporting că vor avea cu vasluienii un meci greu la Piatra Neamț. Antrenorul moldovenilor le cere elevilor săi să joace la 100% din capacitate ca să-i învingă pe lusitanii deja calificați în primăvara Europa League.    

Pentru partida de joi cu Sporting Lisabona, Viorel Hizo a trebuit să schimbe întreg sistemul de joc al echipei din cauza absenței lui Wesley, suspendat.

„Pe postul pe care joacă Wesley voi face o modificare structurală în jocul echipei și îl voi folosi pe Adailton, un jucător la fel de valoros. Pentru Adailton în schimb avem patru variante surpriză", a spus „Dulăul".

Nu doar Wesley reprezintă o problemă de lot înaintea meciului cu lusitanii din Europa League, ci și absența atacantului Mike Temwanjera.

„Probabil acesta e cel mai important meci din istoria Vasluiului. Nu trebuie să neglijăm că întâlnim o echipă care vine după zece vitorii consecutive, dar mâine vor avea un meci mai greu", a mai spus Hizo.

A doua partidă pe stadionul din Piatra Neamț din grupele Europa League a echipei din Vaslui va începe joi seară, de la ora 20.00

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite