Haine ieftine pentru ţinuta de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte
Târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ organizează înainte de Sfintele Paşte un nou târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cei care sunt puşi pe cumpărături în această perioadă vor găsi în weekend la Târgul de Paşte peste 35 de firme venite din toată ţara.

Produsele sunt extrem de diverse din gama încălţăminte şi îmbrăcăminte. "Aşteptăm vizitatorii într-un număr mare. Dacă vor fi mulţi, înseamnă că este un târg apreciat", spune Mihai Caravan, director în cadrul CCI Neamţ.

„Merg frecvent la aceste târguri pentru că preţurile sunt chiar avantajoase“, povesteşte Mihaela Dragnea, care lucrează ca gestionară. Laurenţiu Damian, un pietrean în vârstă de 38 de ani, spune că „vreau să mă înnoiesc de Paşte şi chiar vreau să analizez oferta de la târg“.

Târgul de Paşte care comercializează haine şi încălţări la preţuri de producător este organizat în incinta mall-ului de lângă Piaţa Centrală, iar programul este zilnic între orele 10.00 şi 19.00. Excepţie face ziua de închidere a târgului, duminică, 28 martie, când programul se va termina la ora 16.00. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite