Gratuitate la telegondola din Piatra Neamț în perioada sărbătorilor de Paște

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gratuitatea este valabilă în a doua și a treia zi de Paște
Gratuitatea este valabilă în a doua și a treia zi de Paște

Promoția este valabilă în a doua și a treia zi de Paște, când telecabinele vor funcționa în program prelungit. În această perioadă se derulează şi promoţiile care se adresează pensionarilor şi grupurilor de patru persoane.

Gratuitatea la transportul cu telegondola se adresează tuturor locuitorilor şi vizitatorilor oraşului de la poalele Pietricicăi. Promoţia este valabilă în zilele de luni, 16 şi marți, 17 aprilie, în a doua şi a treia zi de Paşte, atunci când telecabinele vor funcţiona între orele 9.30 şi 24.00, respectiv 10.00 - 21.00.

"Ne-am gîndit să facem o surpriză plăcută tuturor celor care n-au călătorit până acum cu telegondola, în sensul de a oferi gratuităţi la transportul pe cablu timp de două zile", precizează Cătălin Goldan, managerul societăţii Perla Invest.

În această perioadă Perla Invest, administratorul instalației de transport pe cablu derulează alte două promoţii care se adresează pensionarilor şi grupurilor de 4 persoane.

Pensionarii pot călători, împreună cu un copil cu vîrsta sub 7 ani, la un tarif de doar 6 lei. Cealaltă promoţie, „2+2 gratis" înseamnă gratuitate pentru două persoane dintr-un grup de patru. Ambele promoţii vor fi valabile până pe 31 mai, cu excepţia sărbătorilor legale.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite