Ginerele care şi-a împuşcat soacra este nemulţumit de pedeapsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu şi Camelia Constantinescu pe când formau un cuplu fericit
Radu şi Camelia Constantinescu pe când formau un cuplu fericit

Pietreanul Radu Constantinescu a făcut apel la decizia instanţei Tribunalului Neamţ care l-a condamnat la nouă ani de închisoare pentru omor. După ce a împuşcat-o pe Emilia Mitrea în scara blocului, bărbatul trebuie să plătească şi daune de 312.000 de lei.

Luna trecută, magistraţii nemţeni au hotărât că Radu Constantinescu (40 de ani) va trebui să-şi ispăşească pedeapsa după gratii, timp de nouă ani. Instanţa i-a schimbat încadrarea din «omor calificat» în «omor», dar i-a dat acestuia dreptul la apel în termen de zece zile de la comunicarea sentinţei.

„Încadrarea juridică a fost schimbată de instanţă din «omor calificat» în «omor» pentru că s-a considerat că locul în care s-au petrecut faptele nu are caracter de loc public", a spus judecătorul Iulian Mitrofan, preşedintele Tribunalului Neamţ,

De asemenea, a fost dispusă confiscarea armei folosite şi a muniţiei deţinute de pietrean şi plata unei daune către soţul femeii ucise şi către cele două fiice ale victimei în valoare totală de 312.000 de lei.

Crima a avut loc în seara zilei de 17 iunie, în scara blocului din centrul oraşului Piatra Neamţ, unde locuiau socrii lui Radu Constantinescu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite