Gheorghe Ştefan, audiat o oră la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, a fost audiat ieri, mai bine de o oră, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în Bucureşti, într-un dosar privind o tranzacţie cu un teren.

DNA Bacău a dispus în 2007 neînceperea urmăririi penale în cazul tranzacţionării unui teren de 4.500 de metri, situat lângă fosta autogară din Piatra Neamţ. Nemulţumit de soluţia instanţei băcăuane, Neculai Creţu, fost proprietar al unei părţi din acest teren, s-a adresat DNA Bucureşti. „Gheorghe Ştefan nu are calitatea de inculpat sau învinuit", a declarat Livia Săplăcan, purtător de cuvânt al DNA.

Edilul a confirmat ieri că nu a fost citat în calitate de învinuit şi s-a prezentat la audieri fără avocat. „Mi s-au cerut anumite acte pe care le voi prezenta procurorilor pentru lămurirea cazului", s-a limitat să declare „Pinalti". În 2006, fiica lui Ştefan a vândut terenul de lângă autogară companiei Plus Discount, pentru 3,1 milioane de lei, iar aceasta l-a vândut apoi societăţii Kiz Projects SRL, care a construit acolo un hipermarket. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite