NEAMŢ: Gheorghe Ştefan: „Nu sunt bolnav de gripă nouă“. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele subiecte din ziarele locale de astăzi, 4 decembrie.

Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, infirmă zvonurile care susţin că ar suferi de noua gripă. „Am fost câteva zile bolnav, dar nici vorbă de gripa asta nouă. Am suferit de o viroză mai puternică, care m-a ţinut în casă o zi întreagă, dar am fost la medic, mi s-au preluat probe, am făcut tratament şi acum mă simt mult mai bine. Pot spune că sunt vindecat“, a declarat Gheorghe Ştefan.
Sursa: Realitatea media

Gripa nouă loveşte medicii

Doctoriţa Mihaela Covrig, medic de familie, este internată la Reanimare, Spitalul „Sf. Spiridon“ din Iaşi, fiind suspectă de gripă nouă. „La cabinet au venit foarte mulţi pacienţi de-ai mei care erau foarte răciţi şi cel mai probabil aşa am luat virusul“ a declarat Mihaela Covrig. În acest moment sunt în lucru la „Cantacuzino“ probe pentru 12 nemţeni suspecţi de gripă nouă.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Mitropolia, stăpâna Ocolului Silvic Târgu Neamţ

Mitropolia Moldovei a intrat în posesia sediului Ocolului Silvic Neamţ. Acelaşi lucru s-a întîmplat cu şase cantoane silvice şi cabana Nemţişor. Direcţia Silvică va plăti o chirie lunară pentru a sta în sediul preluat de Mitropolie, în baza unui contract valabil pentru o perioadă de un an. „Deocamdată nu ştim ce o să se întâmple cu noi“, a declarat Traian Humulescu, şeful Ocolului Silvic Târgu Neamţ
Sursa: Monitorul de Neamţ

Ţepar prins cu câteva ore înainte de prescrierea pedepsei
 
Prostie sau ghinion fantastic? De ce a dat dovadă/ a avut parte un bărbat din municipiul Roman care s-a dus la Poliţie, să-şi schimbe buletinul, deşi ştia că este dat în urmărire internaţională, prin Interpol? Protagonistul acestei întâmplări, demnă de filmele de comedie, este Ciprian Balint, în vârstă de 42 de ani. El a fost reţinut în după amiaza de 2 decembrie, la ora 15, înainte cu câteva ore de a i se prescrie condamnarea la cinci ani de puşcărie
Sursa: Realitatea media

Cinci ani de închisoare pentru o greşală matematică

Un romaşcan condamnat la 5 ani de inchisoare a fost prins de poliţie cu câteva ore înainte de a i se prescrie fapta. Romaşcanul a fost depistat în momentul în care a încercat să-şi schimbe buletinul. Dacă mai aştepta o zi, Ciprian Balint scăpa de cei cinci ani de închisoare.
Sursa: Ziarul de Roman

Cinci muncitori abandonaţi în Franţa şi-au dat „patronul“ în judecată
 
Ieri, cinci nemţeni care au fost păcăliţi prestând munca la negru pe o perioadă de o lună de zile, au fost audiaţi de judecători într-un dosar pentru trafic de persoane, la al doilea termen de judecată. Capul escrocheriei este Bogdan Ţepeş, de 27 de ani, din localitatea Bicazu Ardelean. Cel în cauză este judecat în lipsă deoarece după ce a racolat cinci nemţeni în Franţa, nu s-a mai întors în ţară, în prezent fiind în Canada.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite