Neamţ: Gheorghe Ştefan: „Am vrut să scoatem echipa de pe teren doar două minute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Gheorghe Ştefan: „Am vrut să scoatem echipa de pe teren doar două minute”
Neamţ: Gheorghe Ştefan: „Am vrut să scoatem echipa de pe teren doar două minute”

Preşedintele de onoare al FC Ceahlăul îşi menţine decizia de a-l demite pe Florin Marin de la cârma echipei

Gheorghe Ştefan a explicat pentru „Adevărul”  care a fost motivul pentru care le-a transmis lui Florin Marin şi directorului executiv Ioan Mironaş să scoată echipa de pe teren în meciul pierdut aseară de nemţeni la Braşov. „Am vrut să facem o strategie ca să tragem un semnal de alarmă: să retragem echipa de pe teren, dar sub trei minute, să nu riscăm să pierdem meciul cu 3-0 şi să fim sancţionaţi. Ei au decis să nu mai fie la echipă”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Managerul general al nemţenilor, Florin Marin nu a fost anunţat oficial că este demis de la echipă şi spune că el nu ştia de o asemenea strategie. „Mie nu mi-a spus decât să retragem echipa de pe teren. Nu cred că un asemenea gest schimba decizia arbitrului care a dictat penalty împotriva noastră. Am luat această decizie ca să protejez echipa, în interesul clubului şi din respect pentru fotbal”, a declarat tehnicianul care a precizat că luni va ajunge la antrenamentele echipei pentru că nu a fost anunţat oficial că a fost demis.

După meciul pierdut vineri seară la Braşov cu 1-0, Gheorghe Ştefan l-a acuzat pe arbitrul central al partidei că a condus meciul „cu tentă” meciul. „Aştept şi eu să văd ce notă îi acordă observatorul după ce l-a eliminat uşor pe Ferariu de la noi şi a acordat acelui penalty  pentru Braşov.Trei zile şi trei nopţi jucam şi nu luam gol dacă nu intervenea arbitrul Danşa”, a mai spus Ştefan.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite